23 november 2007

Våga hata Amanda!


Jag gillar inte Idol. Tycker att det är ett rakt igenom ganska töntigt och uselt program. Dom flesta kan inte sjunga och dom som kan röstas ut. Men tidernas största skämt måste nog ändå vara att Amanda är kvar. Avsnitt efter avsnitt. Va, va, VA? Fattar igenting... Hon far runt som en hysterisk Cortney Love och stampar runt som en yrkesmilitär. Ett två, ett två... upp och ner med skatebenen... Väser och fräser med sitt så sjukt omodernt sönderblonderade hår på ända. Hon kan inte sjunga. Punkt! Och varje gång förundras jag över att hon får vara kvar. Hon kan inte sjunga, men hon vill synas.... och DET mina vänner kan man tjäna pengar på. Mumma!

Nu kommer så uppgifter om att om Amanda vinner så ska hon få extra mycket tid till att spela in sin skiva. Dom ska ta på sig silkesvantarna så att hon inte sabbar hela produktionen. Så att det blir en så bra skiva det bara går. Allt för att skivbolaget ska tjäna så mycket pengar det bara går, bara för att DOM bestämt att hon är en stjärna. En rådiamant. Vilket otroligt skämt! Men inse.... hon kan ju inte sjunga för helvete.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Amanda är det piggaste vi haft i det här sura landet på länge.

Och Idol med! I jämförelse med Diggilo, Bingo-Lotto och annat är ju Idol hur kul som helst. Ett program som samlar gammal som ung med ett skönt spektra av dårar båda på scenen och i juryn - hilarious. Mer sånt och mindre moralpanik.

Johanna sa...

Du sa det själv.... dårar.